De gezichten achter de schermen

Om alle activiteiten en diensten te kunnen uitvoeren bestaat Stichting Mobiele Clowniek Fabriek inmddels uit een team van mensen.  Hieronder hun gezichten en functies.

De gezichten achter de schermen.

Iedereen op de pagina buiten bestuur om is vrijwilliger van SMCF

Het Bestuur

Mw. S.Taal

Voorzitter

Sandy Taal, onze
voorzitter, is tevens een van de oprichters van SMCF. In 2012 is zij begonnen
met clownieke activiteiten voor de zorg.

Haar passie voor deze
doelgroep bracht haar tot dit initiatief.
In 2014 breidde de stichting uit.

Er kwamen nieuwe
bestuursleden gevolgd door onder meer aanpassing van de statuten en nieuwe
projecten.
Met deze vernieuwing (verandering en
verbetering) blijft Sandy het voortouw nemen.

Mw. H.M van Mil

Penningmeester

Henny, de vrouw van de cijfertjes, is in 2014  in haar functie een belangrijke rol gaan spelen.Als vrijwilligster bij verschillende andere organisaties heeft zij de nodige ervaring. Haar passie is om ondersteuning te bieden bij het zelfredzaam maken van mensen. Het maakt haar als bestuurslid heel geschikt om het financiële reilen en zeilen van de stichting in goede banen te leiden. 

Dhr. M.J Adema

secretaris

Mient is eveneens in 2014 als bestuurslid aangetreden.Hij heeft jarenlange ervaring als secretaris in verschillende organisaties .Zijn passie voor literatuur  en de Nederlandse taal maken zijn functie als secretaris van de stichting begrijpelijker voor de buitenstaander. Het moet voor hem vooral in de taal allemaal een beetje kloppen.

Mw. L.Bollenboom

bestuurslid

Leonie doceert ons in creatief en muzikaal opzicht. Sinds 2014 is zij bij de uitbreiding en vernieuwing als bestuurslid betrokken met haar passie muziek.

 

Medewerkers

Myrrhe

Myrrhe Michorius

Vrijwilliger cordinator

Myrrhe, contactclown sinds 1997, besloot haar interesse en creatieve voorkeuren te delen door verschillende mensen te verbinden.Sinds het begin van de stichting is zij betrokken bij het bezoeken van instellingen. Een mooi voorbeeld is het project ‘Op visite bij..’, waar zij haar presentaties als contactclown substantieel vorm weet te geven.

IMG_4924

Mw. H.de Goede Vrind

Popta-land Toezicht

Hanneke is sinds 2016 betrokken bij het project Popta-land. Zij is een betrokken buurtbewoner en heeft kijk op de locatie van het project Poptaland (d.w.z. letterlijk en figuurlijk).Zelf is ze ook creatief en heeft ze een passie voor kinderen en hun omgeving.

Kewe

Popta-land vrijwilliger

Vrijwilliger van Poptaland van het eerste uur. Nog altijd bewoner van Poptahof en nog steeds deel van de Poptaland familie en levert haar eigen bijdrage aan het runnen van de buitenspeel uitleen keet.

11165254_908192539223970_7607074097842075667_n

Medusa de Bruyn

Vrijwilliger

Als kind was Medusa al lid van Poptaland, toen onder de naam van Speelbal onder leiding van Diny. Zij heeft de pas registratie opnieuw in Poptland geïntroduceerd en is bewoner van Poptahof.

11052013_1605595153051930_3203311718349154257_n

Johan Willems

Grafische ontwerper

Johan is het creatief brein achter onze promoties als posters, programmaboekjes en website design. 

Kroostfoto2

Joyce Willems

fotograaf

Joyce speelt haar eerste rol in Sprookjes van G en begeleidt daar mede de kinderen uit de groep. In het huidige project Het Kroost heeft Joyce zich de rol van Saar eigen gemaakt.

Kroostfoto3

Melvin van Oosten

vrijwilliger

Melvin van Oosten heeft zich sinds zomer 2021 aangesloten als speler van Het Kroost. Hij vertolkt de rol van Els. Melvin bouwt aan een rol als entertainer genaamd Mellie Gezellie. Hij heeft veel volgers op zijn social media kanalen als entertainer.

jp

Jan-Pieter van IJzendoorn

Vrijwilliger

J.P. is allrounder op het gebied van kunst en cultuur. Naast zijn baan in de media heeft hij met zijn partner een kunstwinkel/gallerie genaamd Mevrouw Boon in Moordrecht. 

Hans Van Der Sluys

Vrijwilliger

Hans is sinds begin 2023 aangesloten bij The Outcast. In Hamlet speelt hij de rol van koning. Hij houdt van zingen en heeft 9 jaar ervaring in het spelen van musical.

Ronald Van Wingerde

Ronald van Wingerde is sinds zomer 2021 als vrijwilliger aangesloten bij onze stichting. In technische opzicht kan hij veel bijdragen aan onze producties en optredens.

Jolijn Schalkwijk

jolijn
Stagiair

Jolijn is in 2023 tijdens het project Haha Hamlet onze stagiare geweest voor haar opleiding MBO Theaterschool Rotterdam.

Zij heeft voor Hamlet de kostuums, decor en rekwisieten verzorgd.

Stagiair

De postitie van stagiaire financiele administratie is momenteel vrij.

Interesse? Meld je aan via info@smcf.nl


Onze bestuursleden zijn onbezoldigd en ontvangen geen vergoeding en/of vacatiegelden.