Januari: De prive auto van Sandy wordt bestickerd met logo van de stichting en het entertainmentburo De Vrolijke Noot. Dit doet Vinyl Design uit Delft

April: Beursvloer Delft

21 april nieuwe skelter bij Gamma Delft met korting voor de Speelbal

30 april Hamiplant kindermiddag

7 mei tomaatjes via Beursvloer DElft

Een prijsvraag wordt uitgedeeld op de Parkschool en Horizon in Delft om kinderen te betrekken bij het Varend Corso Westland, wat 7 augustus door Delft vaart. Dit zal de eerste kinderboot uit Delft zijn. Ook de kinderen zullen van deze school zijn. Naam van de boot: De Schone Dierenvrienden

De kinderen die op de boot komen hebben ook een bezoek gebracht aan Papaver Delft.

Maandfeest in combiniatie met Maakweken van Stichting Straatheater Festival in de wijk Poptahof Delft. Loek Vellekoop een kunstenaar van MIAW is uitgenodigd en Taste the Waste van Milieudefensie en Papaver. Deze heeft een fiets in bruikleen gebracht waarop te zien hoe energie verkregen kan worden door middel van fietsen. Na dit feest is deze fiets naar de Parkschool gegaan om daar nog een tijdje gebruikt te worden.

25 mei plantjes bij Hamiplant ophalen voor Speelbal

8 juni wij zijn Supporters van Schoon via Papaver Delft. Op deze dag brengen wij als Stadsclown van Delft en de Tidy Turtle een bezoek aan de wijk Poptahof om hen op speelse wijze te attenderen op het zwerfafval in het park.

In deze maand zijn de plantenbakken gemaakt. De kinderen van de speelbal hebben geholpen met verfen. Onze vrijwilliger Joep Lagerweij heeft ons geholpen met het gebruik van de gereedschappen in zijn werkruimte.

Op 7 juli: tijdens het Maandfeest krijgen we de zanger Jeff Saabel op bezoek. Hij entertaint en zingt de hele middag. Ook zijn er 2 clowns uit ons team van vrijwilligers op bezoek.

13 juli we hebben van Gamma Delft materialen gesponsord gekregen voor onze boot bij deelname aan het Varend Corso Westland volgende maand.

2 clowns bezoeken het bejaardenhuis Hooge-Werf in Poortugaal.

20 juli geven we een workshop voor de buurtvereninging Zandevelt in ‘s-Gravenzande

21 juli Extra zomeractiviteit in de Speelbal; spelletjes en bbq voor de Speelbal.

Bezoek aan de brandweer met de kinderen van het Varend Corso

3 augustus beginnen we met de opbouw van de boot voor deelname aan het Varend Corso Westland wat op 5, 6 en 7 augustus plaatsvindt.

Ook Papaver Delft werkt bij dit evenement met ons mee. Op de Delftdag op 7 augustus staan zijn langs de kade en zijn ook de Stadclown en de Tidy Turtle aanwezig.  Zij hebben ook voor ons thema Beeldschoon de afvalemmers uitgeleend voor op onze boot. Deze dag was ook ons maandfeest waarbij we alle mensen van de Speelbal hebben uitgenodigd. We hadden hapjes en drankjes voor onze groep.

13 augustus hebben met Papapver nog meegedaan aan de Keep it Clean day.

3 september zijn er 2 clowns opgetreden tijdens het Podium Westland in Naaldwijk

Op 7 september is er weer een maandfeest geweest bij de Speelbal

22 september clowns bezoeken Sorbetmiddag van het Woerdblok te Naaldwijk

24 september hebben we een klein optreden gegeven tijdens een buurtfeest in Mariahoeve Den Haag

1 oktober try out optreden bij Stichting MIAW in Den Haag. Dit is een oefening voor publiek voor onze clowns.

2 oktober Supporters van Schoon-dag waar wij als Stadsclown en Schone Schildpad een bezoek hebben gebracht aan Papaver.

In oktober is de herfsteditie van de Maakweken. We hebben de caravan gehaald van stichting MIAW voor deelname aan de maakweken in de vorm van Repair Kid.

De speelbal heeft een pompoenen workshop gegeven aan de kinderen. De pompoenen en heide voor in de plantenbakken zijn gesponsord door Hamifleurs.

22 oktober deelname met Papaver aan Delfiade op het Bastiaanplein in Delft.

27 oktober deelname Beursvloer Westland waar weer diverse matches zijn gemaakt met gesloten beurs, die het komend jaar uitgevoerd gaan worden.

5 november  try out optreden bij Stichting MIAW in Den Haag. Dit is een oefening voor publiek voor onze clowns.

26 november in verband de gesloten beurs afspraak gaan we deze dag een sinterklaas poppenkast voorstelling geven bij Hamifleurs in Honselersdijk

7 december Kerstmarkt bij Speelbal

14 december de producten die gespaard zijn door medewerkers van Greenpartners worden deze ochtend gebracht. Hiermee gaan wij kerstpakketten maken die wij uitdelen aan onze vrijwilligers en mensen die een hart onder de riem verdienen na een zware periode.

In de middag gaan we bij het Woerdblok Naaldwijk als Kerstboom en Sneeuwpop langs om liedjes te zingen met de mensen

10 dec Ook in het Biesland in Delft geven wij een middag de lach als Kerstboom en Kerst elf.

10 dec Ook de Gamma bezoeken wij als Kerstbomen Kerstbomen verkoop te bevorderen dit is een gesloten beurs afspraak voor aankomende zomer weer matrialen voor het varend corso gesponsert te mogen ontvangen.